Opinie o kancelarii ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

Opinie o kancelarii – Internet  

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

Michal.J– 35 l ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 2017-11-10 00:11:05

Pani Marto, dziękuję za pomoc w mojej sprawie. Z perspektywy czasu uważam że było to najlepsze rozwiązanie. B sprawy rozwodowej nie osiągnąłbym tego co teraz mam. Dziękuję za ogromne wsparcie oraz bieżący kontakt. Dla mnie rozwód to duży stres jednak dzięki pani i pani spokojnemu podejściu osiągnąłem to co chciałem. Jestem Wdzięczny i będę polecał panią do końca życia.

Aleksa.  lat 42 l.  ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 2020-06-19 22:11:07    

Trafiłam do pani Mecenas Wnuk z polecenia od znajomych. Przez kilka miesięcy obserwowałem ją w mediach społecznościowych. Do kontaktu z panią Mecenas zainspirował mnie artykuł i jej wypowiedź którą udzieliła podczas wywiadu w zakresie Alienacji Rodzicielskiej. Chcę powiedzieć że otrzymałem od pani niesamowite wsparcie Duchowe co dało mi ogromną siłę do walki. Chcę powiedzieć że pani Mecenas stała się dla mnie bliską osobą oraz najlepszym psychologiem. Bo w takich sprawach rodzinnych wiem że podejście psychologiczne jest ważne. Znajomi mi mówili iż pani Mecenas to najlepszy psycholog od wszystkich innych. Nie chciałem w to wierzyć bo przecież jest adwokatem które zajmuje się sprawami rozwodowymi jednak że w sprawach rodzinnych a w szczególności w rozwodzie uważam że jest profesjonalistką i udało jej się osiągnąć sukces. Jeżeli będę drugi raz się rozwodził to z pewnością skorzystam z pomocy pani Mecenas. Mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby. Jeszcze raz dziękuję pani za wsparcie oraz ogromną siłę i pozytywne podejście. Bałem się tego że żona będzie chciała wyłączną winę mają jednak że pani Mecenas doszła do porozumienia z żoną w zakresie alimentów i kontaktów. Sprawa w efekcie zakończyłaś się na jednej rozprawie.

Monik675wa.  Lat 44 ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 2017-06-09 14:11:05     

Otrzymałam od pani Mecenas wsparcie przy sprawie o Alimenty. Od kilku lat boję się że były mąż zapłaci albo nie. Dziecko chodzi do prywatnej szkoły i muszę mieć zapewnione środki finansowe. Wcześniej byłam na konsultacji u innych pełnomocników jednak że nie byli w stanie mi pomóc. Dzięki pani Mecenas sprawa O alimenty zakończyła się bardzo pozytywnie oraz przebiegła bardzo spokojnie. Tutaj były mąż nawet nie wiedział jak się bronić ponieważ dowody były twarde. Z panią Mecenas zanim podjęłam współpracę spotkałam się wcześniej na trzech konsultacjach Prawnych i poznałam konkrety. Najważniejsze w sprawach o Alimenty są dowody. Dlatego pani Mecenas wykazała się dużym profesjonalizmem że nie chciała od razu składać pozwu tylko powiedziała żebym zerwała zebrała dowody ile kosztów ponoszę na rzecz dziecka. Bardzo pani Mecenas dziękuję.

Wojciech J. 34 l ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 2019-06-01 14:01:08

Pani Mecenas bardzo pani dziękuję za wsparcie podczas sprawy rozwodowej. Ważą się moje losy dlatego też wsparcie było dla mnie kluczowe. Wiem że byłem trudnym klientem i codziennie do pani dzwoniłem. Natomiast pani poczucie humoru przeplatane sarkazmem nauczyło mnie dużo. Podziwiam panią za profesjonalizm oraz konkrety. Wcześniej byłem u innego pełnomocnika i zmuszony byłem zmienić. Miałam porównanie pracy profesjonalnych pełnomocników. Wiem że pani Marta jest wymagająca ale wie też co robi. Zawsze mi mówi adwokatem w swojej sprawie jest się najlepszym  adwokatem – proszę o dowody. Cieszę się że trafiłem na panią Martę gdyż konkretnie wymagała ode mnie.  Teraz po sprawach sądowy wiem że gdybym nie współpracował z panią Mecenas to skończyło by się zle. Pani Adwokat zadzowniła raz do mnie o 23:00 i mówi do mnie : Niech pan weźmie się w garść czekam na pana jutro . Cieszę się. Oby jak najwięcej takich adwokatów w swoich specjalizację. Dobry człowiek z Pani 

 

Piotr R. 42 l⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5   2020-11-19 00:41:05

Pani adwokat, dziękuję za przeprowadzenie mojej sprawy. Dzięki pani odzyskałem wiarę że mogę spotkać się jeszcze z dziećmi. Powiem szczerze że podczas pierwszej konsultacji byłam na skraju załamania. Pani Mecenas wyprowadziła mnie i zmobilizowała. Zawsze będę powtarzał słowa pani Mecenas która mówi o tym żeby walczyć o dzieci. Ja się poddałem i nie chciałem nawet już myśleć o dzieciach jednak że pani Mecenas mnie zmobilizowała do tego aby odzyskać więzi. Powiedziała że nie tylko ja mam taki problem i żebym się nie przejmował. Te kilka słów spowodowało że pani Mecenas uwierzyłem i zrozumiałem że muszę walczyć. Dzięki pani doświadczeniu wie pani co pani mówi. Pani Mecenas jest bardzo uprzejmy a zatem proszę się adwokatów nie bać. Ja dotychczas bałem się adwokatów ale wiem że ciężko będzie wygrać sprawy sądowe bez dobrych adwokatów.

PiotrGow9 ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 2018-12-11 08:18:09

Kancelaria pani adwokat Wnuk prowadziła moją sprawę o rozwód. Zaczęło się od tego że żona chciała rozwód z orzeczeniem mojej winy oraz wysokie Alimenty. Wówczas wynająłem panią adwokat do prowadzenia mojej sprawy o rozwód. Pani adwokat naprawdę dała radę. Wygraliśmy sprawę o rozwód. Pani Mecenas pokazała mi profesjonalizm. Młoda sympatyczna charyzmatyczna ale też konkretna. Powiem szczerze że nieraz byłem zdziwiony i charyzmą oraz podejściem że ode mnie wymaga dokumentów i daje mi czas 24 h na dostarczenie. Teraz wiem że pani adwokat wie co robi. Bez tego byśmy nie wygrali. Dziękuję pani Mecenas ponieważ rozwód to dla mnie była jakaś trauma życiowa. Z perspektywy czasu cieszę się że na panią Mecenas trafiłem. Muszę powiedzieć to pani Mecenas poprosiła mnie abym napisał kilka słów i chcę powiedzieć pani że jest pani wyjątkowa zawsze potrafi pani zrozumieć i wesprzeć. Myślę że osoby które trafią do pani będą miło zaskoczony. Dziękuję pani za pani charyzmę oraz dobre słowa. Dziękuję za to że pani kazała walczyć i iść do przodu. Ma pani ogromne przygotowanie psychologiczne i powiem szczerze że była pani lepsza od nie jednego psychologa. Na sali wykazała pani się ogromnym profesjonal lizm M I czułem się bezpiecznie.

Bardzo się cieszę że była pani ze mną w tych trudnych dla mnie chwilach. Mogę powiedzieć to z całym przekonaniem iż bardzo się cieszę że na panią trafiłam i mam nadzieję że Bóg pani wynagrodzi. Uważam że jest pani najlepszym adwokatem od rozwodów. Pani Mecenas jeszcze raz dziękuję, pewnie nie ma słów na wyrażenie tego co czuje ale dzięki pani i pani wsparciu przeżyłem to.

Filip O. 52 l ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 2018-09-07 07:55:15

Pani Mecenas Wnuk reprezentowała mnie w sprawie o rozwód z orzeczeniem o winie. Sprawę na szczęście wygraliśmy jednak że nie było łatwo. Chcę powiedzieć pani Mecenas że bardzo dziękuję za wysoką kulturę osobistą oraz podejście konkretna do sprawy. Pani Mecenas powiedziała do mnie podczas pierwszej konsultacji mogę panu napisać pismo na 40 stron a mogę napisać panu pismo bardzo dobre na dwie. Co Pan oczekuje czy mam udawać czy mam być z panem Szczera. Musimy zrobić to i to proszę przygotować do wody. Jestem zaskoczony profesjonalizmem pani Mecenas a zarazem ogromnym wsparciem psychologicznym. Pamiętam jak siedzieliśmy pod salą rozpraw i powiedziała pani żebym o nic się nie martwił ponieważ jest pani i pani wszystko załatwi i żebym zaufał pani. Te słowa dały mi dużo. Wtedy przerzuciłem swój ciężar i ból na panią wówczas pani dała radę. Rozwód wiem że był trudny jednak że dla pani z pewnością pełen sukcesów. Nie żałuje żadnej złotówki którą na panią wydałem. To była bardzo dobra inwestycja. Pani Mecenas dziękuję raz jeszcze wprowadziła pani w moje życie i moich dzieci spokój.

Stanisław 49 l ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 2019-12-06 14:07:07

Pani mi wytłumaczyła Jak to jest krok po kroku. Uważam że rozwód to bardzo trudny czas. W pierwszej kolejności należy iść na konsultacje do pani adwokat a później dopiero myśleć o rozwodzie. Pani adwokat Otworzyła mi oczy.Dla mnie rozwód to był trudny czas ale widać że pani na sali sądowej wymiata. Ze swojej strony dziękuję za wsparcie wszelką pomoc oraz mowę końcową która spowodowała że się popłakałem.  Z panią Mecenas poznaliśmy się kilka lat temu kiedy poprosiłem ją w sprawie cywilnej. Wówczas poznałem ją oraz jej podejście do sprawy wtedy mi pomogła jednak że sprawa była bardzo łatwa z uwagi na fakt iż dotyczyła lokatorów. Później kilka lat później trafiłam do niej w sprawie osobistej. Była to sprawa o rozwód. W pierwszej chwili szukałem w Internecie różnych haseł rozwód, dobry adwokat, najlepszy adwokat. Nie ukrywam iż poszedłem do jakiegoś adwokata który mi powiedział bardzo dużą kwotę tytułem wynagrodzenia zaś na konsultacji nic się nie dowiedziałem. Wtedy też przypomniałam sobie o pani Mecenas i zadzwoniłem żeby się spotkać. Po 1. h konsultacji miałem już 10 kartek gdzie krok po kroku pani Mecenas rysowała mi co mam zrobić. Z całego serca polecam współpracę z panią adwokat bo uważam że to najlepszy adwokat w Polsce. Oczywiście w swojej specjalizacji. Uważam że jeżeli kogoś czeka rozwód to powinien trafić do pani Mecenas. Wiem że pani Mecenas potrafi również odmówić prowadzenie sprawy. Zastanawiałem się dlaczego tak jest jednakże szanuję jej zdanie. Zaś ona szanuje swoje zdanie i w sprawach w których uważa że może przegrać po prostu ich nie podejmuj 

 

Wiktor__89.⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 2019-01-46 12:47:17

Prawdziwi Adwokat. Mówi otwarcie co i jak będzie w sprawie.  Pani Mecenas jest adwokatem który szanuje siebie oraz swoich pracowników.Szanuję takich ludzi. Dziękuję za zrozumienie i profesjonalizm całej kancelarii. Oraz o cierpliwość. Pamiętam jak przyszedłem z kartonem paragonów do pani Mecenas A pani Mecenas roześmiała się i wskazała mi w swojej kancelarii pokój i powiedziała proszę ułożyć paragony daje panu moją aplikant que aby pani panu pomogła. Wówczas śmiać mi się chciało natomiast miało to swój sens. Wtedy też mogliśmy wygrać sprawę o Alimenty. Inny adwokat pewnie skopiował byli wysłał to do sądu bez wyjaśnienia. Ona mi powiedziała wprost tak się nie robi sąd się zdenerwuje trzeba to zrobić dobrze. Szanuję to  – dziękuję.

 

DarAuto. ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 2019-04-09 11:06:18

Pani adwokat do rozwodu to pełen profesjonalizm. Ze skoczyła mnie podejście pani Mecenas jak praktycznie potrafi pani przyjść podejść do sprawy. Przepisy które są w kodeksie rodzinnym opiekuńczym pani Mecenas zna na pamięć. Na pierwszym spotkaniu pani Mecenas powiedziała mi krok po kroku co mam zrobić. Rozwód był długi i ciężki natomiast pani Mecenas miała cierpliwość. Dostałem wiele przydatnych rad. Wierzę że pani Mecenas pomoże jeszcze wielu osobą. Jest konkretna i pewna.Zastrzega że jeżeli jest coś pilnego to prosi o sms. Miałem sytuację w weekend kiedy bardzo potrzebowałem co zrobić dalej gdyż kontakty z dziećmi się nie odbywały wówczas pani Mecenas interweniowała. Dziękuję za ten profesjonalizm oraz wsparcie. Jeżeli chodzi o sprawy sądowe to muszę przyznać że zawsze była pani Mecenas przygotowana. Uważam że jeżeli ktoś szuka adwokata do rozwodu to powinien skorzystać z pomocy pani Mecenas, umówić się na konsultacje wówczas będzie wiedział o czym mowa. Ponieważ opinie mogą być różne jednakże trzeba osobiście panią adwokat poznać wówczas można coś powiedzieć.

 

Iwona G. 44 l.⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 2017-08-17 14:15:05

Pani Mecenas prowadziła moją sprawę Alimenty. Nie wiedziałam jak się za to zabrać myślałam że Alimenty w wysokości 400 zł są wystarczające pani Mecenas powiedziała iż muszę dbać o dobro dziecka i nie pozwoli mi na taką kwotę. Tym bardziej że były mąż jest zamożny. Zmobilizowała mnie do zebrania dowodów oraz wskazała co konkretnie mam robić. Uzyskaliśmy w trybie zabezpieczenia alimentów wysokości 1000 zł. Uważam że trzeba wybierać profesjonalistę. Pani Mecenas jest bardzo zajęta osobą wynika to z tego że ma dużo klientów. Pamiętam że podczas pierwszej konsultacji musiałam poczekać dwa tygodnie. Jednakże później nie było żadnego problemu z kontaktem.Regularnie umawialiśmy się na konsultacje telefoniczną trakcie prowadzenia sprawy aby porozmawiac co dalej, jakie paragony, moja sprawa trwała rok ale dzięki temu Uzyskaliśmy to co chcieliśmy. Ja mogę powiedzieć że jeżeli chodzi o sprawę o Alimenty to jestem zadowolona.

 

Elżbieta 55 ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 2019-02-06 17:51:35

A pani Mecenas dla mnie jest osobą która jest profesjonalistką w swoim fachu. Gdybym rozwodziła się drugi raz myślę że ponownie będą niej poszła. Znam środowisko prawników i wiem że specjalizacje są ważne. Pani Mecenas wykazała się ogromnym sprytem a w efekcie wygraliśmy sprawę. Rozwód zakończył się wyrokiem z orzeczeniem wyłącznej winy męża. Otrzymałam również wysokie Alimenty. Sąd apelacyjny również podtrzymał stanowisko sądu okręgowego. Uważam że to duża wygrana. Chciałam uzyskać rozwód z wyłącznej winy męża gdyż nie czuję się winna. Mąż jest ogromnym narcyzem i hipokrytą. Chce płacić mało a dzieci kosztują. Pani Mecenas uzyskała na rzecz moich dzieci kwotę 8.500 zł. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany to mogę wysłać wyrok który określa że Alimenty mam wysokości osiem i pół 1000 zł zaś winę ponosi wyłącznie mąż. Uważam że fakty mówią same za siebie. Sprawa o rozwód wygrana. Pani adwokat mojego męża zgasiła jednym zdaniem. Mąż podczas sprawy rozwodowej wraz ze swoim pełnomocnikiem zachowywał się jak furiat. Dzięki konkretnym pytaniom pani Mecenas wyprowadziła męża z równowagi i dzięki temu udało nam się wygrać. Nie chce fakty mówią same za siebie. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to mogę z nim porozmawiać i powiedzieć jak Wyglądała u mnie sprawa rozwodowa. Rozwód z wyłącznej winy oraz Wysokie Alimenty.

 

EweG. 39 l ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 2017-05-06 10:17:07

Mój mąż okazał się ogromnym psychopata zdradzał mnie a mimo to twierdził iż to jest moja wina. Przeczytałam artykuł w Internecie o psychopatach i trafiłam przez przypadek do pani Mecenas poprzez jakiś wpis. Widać że pani adwokat jest osobą doświadczoną. Myślę że jako osoba dużo przeżyła. Wiem że jest po rozwodzie i być może dlatego ma taką empatię. Ja potrzebowałam kogoś kto mnie zrozumie. Ktoś kto nie przeżył tego nie wie o czym mówię. Rozwód z psychopatką jest najgorszą rzeczą jaką można przeżyć. Rozwody z pewnością są trudne jednak że kiedy ma się do czynienia z psychopatką to trzeba uważać. Ja chciałam rozwód z wyłącznej winy męża nie chciałam się zgodzić na rozwód bez orzekania o winie. Chciałam również Alimenty na rzecz dziecka. Mój mąż psychopata pracuje jako prezes banku jest przekonany że wszystko co robi robi dobrze. Dzięki temu że pani Marta ma wiedzę psychologiczną to udało jej się faktami podważyć jego wiarygodność. Tak nakręciła w sprawie o rozwód że sąd sam zaczął się zastanawiać o co tu chodzi. W uzasadnieniu wyroku rozwodowego sąd w większej części nie dał wiary zeznaniom męża gdyż uznał iż nie opiera się na faktach i z pewnością jest to niewiarygodne. Dużo mi dało że pani Mecenas Byłam zawsze przygotowana na sprawę. Pani adwokat wysyłała mi pytania oraz prosiła abym uzupełniała te pytania myślę że dzięki temu wygraliśmy sprawę o rozwód. To co mi się podobało w pani Mecenas to to że powiedziała że nie gwarantuje wyroku. I bardzo dobrze co by było gdyby powiedziała że na pewno wygra sprawę o rozwód a mogłoby się potoczyć inaczej. Zawsze uważam że trzeba być ostrożnym z obietnicami. To mnie urzekło u pani Wnuk że mówi konkretnie Ża różnych rzeczy możemy się spodziewać i że ona nic nie zagwarantuje. Wiem tak jak w swojej pracy że nie można komuś coś obiecać a później nie dotrzymać słowa. Dlatego czczenie panią z nóg za profesjonalizm oraz dobre serce. 

 

Bogdan D.⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5  2017-05-07 11:37:57

Najpierw byłam zaskoczony panią Mecenas. Podczas konsultacji prawnej powiedziała że w pierwszej kolejności zbadał co się dzieje w domu podczas mojej nieobecności. W pierwszej chwili wyśmiałam panią Mecenas że co może się dziać. Żona jest spokojną osobą. Jak się okazało doświadczenie wieloletnie pani Mecenas jest nieomylna i okazało się że żona od dłuższego czasu planuję rozwód i ma kogoś.

Weronika F.⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5. 2019-02-02 11:37:17

Do pani Mecenas trafiłam z polecenia od mojego kolegi. Jestem bardzo zadowolona z pracy pani Mecenas. Sprawa rozwodowa nie była łatwa i zdaje sobie sprawy z tego że pewne rzeczy były nie do osiągnięcia. Jednakże pani Mecenas wykazała się ogromną cierpliwością i profesjonalizmem. Zawsze pani Mecenas służyła pomocą. Cenię w pani Mecenas rzeczowość i profesjonalizm.

 

Wikr569 ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 2019-01-05 11:07:17

Pani Mecenas Wnuk wygrała moją sprawę o kontakty z dzieckiem. Wiele lat miałem trudności w realizacji kontaktów jednakże teraz się wszystko zmieniło. Próbuje odbudować swoje więzi z dzieckiem. Matka manipulowała dzieckiem a pani Mecenas weszła i zrobiła porządek. Dziękuję za mobilizację i wsparcie. Kontakty to bardzo ważna rzecz. Pani Mecenas wygrała tą sprawę dla mnie. Sąd określił mi kontakty. Sprawa Nie była łatwa ale pani Mecenas ją wygrała. Adwokat naprawdę Godny polecenia. A dodatkowo bardzo sympatyczna i Urocza

 

 

Julian ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 2019-01-02 13:33:08

Bardzo polecam otrzymałam rozwód bardzo szybko na jednej rozprawie. Wszystko trwało zaledwie sześć miesięcy. Krok po kroku pani adwokat mówiła co mam zrobić raz się umówiłem na konsultacje drugi raz spotkaliśmy się na podpisanie dokumentów a trzeci raz byliśmy na rozprawie rozwodowej i spotkaliśmy się w sądzie. Pani adwokat przygotowała mnie do sprawy rozwodowej. Wcześniej wysłała mi na maila pytania. Jestem bardzo zadowolony i mam nadzieję że w przyszłości pomoże innym.

 

Robert78⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 2020-02-02 14:47:16

Pani Wnuk jest bardzo Odważna idzie jak czołg przez życie oraz przez sprawy. Niejednokrotnie miałem okazję zobaczyć panią Mecenas w akcji i kłaniam się nisko. Ogromny szacunek za profesjonalizm i zaangażowanie. Widać że to co robi pani Mecenas to jest jej miłość. Mam takie wrażenie że pani Mecenas jest we właściwym miejscu i bardzo cieszę się z własnej pracy. Wiele razy spotykaliśmy się i zawsze widziałam ją uśmiechniętą i zorganizowaną. Sprawa rozwodowa przebiegła szybko i sprawnie. Myślę że gdyby nie pomoc pani Mecenas to ciągnęło by się to jeszcze latami. Naprawdę podziwiam panią Mecenas i wszystkim polecam. W szczególności do sprawy rozwodowej. 

 

KOK_TRANS⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 2020-04-12 16:07:56

Mec. Wnuk szczerze mówiąc jestem zaskoczony. Urocza bardzo empatyczna kobieta która pomaga innym. Mobilizuje ludzi do działania i walczenia o swoje. Podczas spraw rozwodowych niejednokrotnie chciało mi się płakać ponieważ przemowę które mówiła były Urocze. Pełen profesjonalizm zarzucała drugą stronę pytaniami o fakty dzięki temu zdobyła sukces. Wygrała dla mnie sprawę zaś mowa Końcowa była niesamowita. Popłakałem się. Chcę powiedzieć że pani Mecenas też jest bardzo empatyczna i Delikatna. Dlatego bardzo ją szanuję za ją za jej szczerość oraz dobra do drugiego człowieka. To po prostu w mojej ocenie dobry człowiek.

 

WOW_IWO⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 2019-08-34 17:07:56

Przeciwnik był trudny ale pani Mecenas dała radę. Adwokat był mi potrzebny chociaż nie miałam wystarczających środków. Pani adwokat rozłożyła wynagrodzenie na raty i powiedziała że damy radę. Wówczas bardzo tego potrzebowałam bo znalazłem się w trudnej sytuacji .cie miałem kilka ciężkich spraw. Pani Mecenas dała radę. Dziękuję pani adwokat za wsparcie i wraz z wiązaniem moich problemów.

MiroslawWAW ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5  2020-09-24 16:18:06

Jestem zaskoczony profesjonalizmem. Na początku bardzo spokojna i zrównoważoną później rzeczowa skrupulatną bardzo profesjonalna. Bardzo dobrze również pisze pisma procesowe to to co było fajne to sędzia nam powiedział na rozprawie że fakty które mieszczą się w tych pismach są konkretne i fajne. Wiem że pani Mecenas piszę tak jak jest. Pisma są konkretne. Miałam doświadczenie z różnymi adwokatami takimi gdzie przyjmują w mar murach i wystepują w TVNie. Pani Mecenas naprawdę jest profesjonalistką. Od wielu lat zajmuje się sprawami rozwodowymi i zna sie Sędziów. Przygotowała mnie do rozprawy powiedziała jak mam się ubrać czego się mogę spodziewać na sali sądowej i co tak naprawdę oznacza rozwód. Pani Mecenas przywołała mnie niejednokrotnie do porządku bo bo jestem żartownisiem. Powiedziała do mnie proszę się uspokoić bo są tego nie lubi. Po Żartujemy sobie w kancelarii a teraz ma Pan być cicho. Myślę że wyszedłbym przed sądem na idiotę. Cieszę się i jestem usatysfakcjonowany wysokością alimentów i wyrokiem. Rozwód skończył się w końcu bez orzekania o winie ale na początku że ona chciała mojej winy. Alimenty uważam że też są okej. 

Iwonka76 ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5  2020-05-22 17:17:05

Pani Marta jest osobą konkretną i szczegółową. Cenię i profesjonalizm oraz zostałam przygotowana przez nią do rozwodu. Wytłumaczyła mi krok po kroku czego mogę spodziewać się na sprawie rozwodowej. Nie prowadziła mojej sprawy ale byłam na trzech konsultacjach prawnych u niej. Znalazłam ją całkiem przypadkiem w Internecie kiedy wpisałam adwokat od rozwodów w Warszawie. Dziękuję że tak mi Bóg ją zesłał gdyż naprawdę pomogła mi w tej sprawie i sukcesem zakończyłam nieudane małżeństwo.

Irek76 ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5  2020-04-02 7:07:05

Pani Mecenas prowadziła moją sprawę trzy lata. Niejednokrotnie była pewnie zmęczona moją sprawą gdyż jestem trudnym klientem i wysyłałem ciągle do niej maila oraz wiadomości. Jednak że to była bardzo trudna sprawa. Żona chciała wyłącznej winy za rozpad pożycia małżeńskiego. Ja zaś chciałem rozwód bez orzekania o winie. Później żona walczyła o wysokie Alimenty i pozbawienie władzy rodzicielskiej. Nie chciałam zostać pozbawiony władzy rodzicielskiej ani nie chciałem też mieć ograniczonych praw stąd też się zbuntowałem i chciałem walczyć. Pani Mecenas wygrała dla mnie sprawę. Z gracją broniła przed sądem oraz konkretnie pytała drugą stronę o motywy swojego działania. Miałem za szczyt siedzieć obok pani Mecenas i patrzeć Jak wygrywa dla mnie sprawę.

IWOTRANS ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5  2020-11-25 8:17:08

Pełen ukłon dla pani Wnuk. Wygrała dla mnie sprawę rozwodową. Życzę sukcesów i powodzenia w życiu prywatnym. Jest pani wielka.

 

Elam ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5  2020-01-12 12:07:55

Ja potrzebowałam pełnomocnika miałem już wcześniej pełnomocników ale nie odbierali ode mnie telefonów albo mi nie rozumieli. Trafiłem do pani adwokat z polecenia adwokata na początku wydawała się bardzo spokojna natomiast jak weszła na salę sądową to widać że kocha to co robi. Każdy Detal wypowiedzi były łapane przez panią Mecenas. Byliśmy na pięciu razem rozprawach i za każdym razem byłam godzinę wcześniej przedro sprawą i dawała mi istotne uwagi co mam zrobić. Nigdy się nie spóźniła. Na termin umawiała się wcześniej. Cieszę się że pani Mecenas byłam przy mojej sprawie rozwodowej.

 

Iwonka76 ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5  2020-05-22 17:17:05

Dzień dobry pani adwokat reprezentowała mnie w sprawie o rozdzielność majątkowo oraz w sprawie o rozwód. Rozwód był niestety z orzeczeniem o winie. Pozdrów żonę miał 42 strony i przyszedłem do pani trzy dni przed terminem na który mieliśmy odpisać. Inni Adwokaci by mnie wyrzucili. Pani adwokat powiedziała nic nie szkodzi trzeba się wziąć do roboty. Dziękuję za te dwa lata które pani Mecenas poświęciła mi. Pani Mecenas ma doskonałą pamięć i analityczny umysł który pozwolił jej skupić się na szczegółach i wygrać dla mnie sprawę. W zakresie spraw majątkowych mam wrażenie że więcej pamiętała niż ja. Pani adwokat naprawdę zna się na Rzeczy. To Kreatywna pełna wiedzy kobieta która ma ogromne doświadczenie z zakresu prawa rodzinnego. Dodatkowo wykazała się dużą empatia i wiem że też jest po rozwodzie i mówiła mi o tym. Dzięki temu iż zaufałem jej atmosfera była przyjemna.

XDorota66 ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5  2020-05-22 17:17:05

Pani Mecenas zobaczyłem w Internecie adwokat od rozwodów pomyślałam sobie kto to jest może faktycznie dziewczyna się zna na rzeczy. Kiedy trafiłem okazało się że jest piękną kobietą która jest niesamowicie profesjonalny w tym co robi. Nie pozwoliła mi nawet na żarty. Mobilizowała mnie do zbierania dowodów i do konkretów. Przez dwa lata prowadziła moją sprawę o rozwód która finalnie zakończyła się z orzeczeniem winy obu stron. Rozwód to trudne był dla mnie czas gdyż wtedy też straciłem pracę. Adwokat mówiła do mnie że mam walczyć o dzieci i nie poddawać się. Wiem jedno że zaufałem pani adwokat i dzięki temu była miła atmosfera. 

 

Opinie o kancelarii – Sms-y

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

 

 

KokitkaWARSZAWA ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5  2021-01-03 16:07:15

Dziękuję pani Mecenas za przeprowadzenie mojej sprawy osiągnęłam to co chce. Rozwód skończył się z wyłącznej winy męża zaś sąd dał mi 2000 zł na moją rzecz oraz 1500 zł na córkę. Czyli łącznie 3500 zł alimentów. My z panią Mecenas wnosiliśmy o 4000 zł. Uważam że to dobry wynik. Dodatkowo pani Mecenas powiedziała że jakiś czas upłynie to wtedy złożymy do sądu Rejonowego o podwyższenie alimentów i żebym zbierała Faktury. Dlatego pani Mecenas dziękuję za współpracę i na pewno w przyszłości będziemy działać dalej.

 

XDorota66 ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5  2017-05-29 12:17:55

Z panią Mecenas miałam kontakt tylko na trzech konsultacje gdyż miałam innego adwokata z którym niestety Współpraca się nie układała. Dzięki rzeczowości pani Mecenas na konsultacje poprowadzi  rzeczowo co mam zrobić jak mam zaplanować i co robić dalej. Dzięki tym konsultacje prawnym uratowała pani Mecenas moją sytuację.

 

EwaIwanowska ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5  2017-05-30 12:11:05

Kancelaria Wnuk prowadziła  moją sprawę o zniesienie współwłasności z mężem. Gdyż zakupiliśmy nieruchomość przed związkiem małżeńskim zaś mąż straszył mnie że stracę wszystko. Pani Mecenas robiła mi rozdzielność nieruchomości oraz rozwód z wyłącznej winy. Uzyskałam na dzieci 4000 zł alimentów na dwoje dzieci. Cenię panią Mecenas za konkretność i szczerość. Podziwiam panią Mecenas że jest naprawdę specjalistką w wąskiej dziedzinie i wie co robi. Kancelaria i osoby tam pracujące są bardzo miłe i cierpliwe. Zdaję sobie sprawę że byłam trudną klientką ale wykazaliście się ogromną cierpliwością względem mnie. Dziękuję i polecam jeżeli ktoś planuje rozwód to pani Mecenas zna się na swoim fachu.

JerzyWikorski ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5  2020-05-22 17:17:05

Kancelaria Wnuk i Wspólnicy zajmowała się moją sprawą o dziecko i wygraliśmy sprawę o opiekę naprzemienną. Wielu prawników nie ma wiedzy o tym jakie są konkretnie przepisy związane z opieką naprzemienną. Mecenas Wnuk zajmuje się kilka lat sprawami związanymi z opieką naprzemienną i uważam że jest bardzo dobra w tym co robi. Dodatkowo jest przesympatyczną osobą która zostanie w mojej pamięci jako dobry człowiek .

Paul.Piotrowski ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5  2018-01-12 08:10:15

Pani Mecenas Wnuk i jej aplikantka prowadziła moją sprawę o rozwód co prawda rozwód był bez orzekania o winie ale żona chciała bardzo wysokie Alimenty. Razem z mecenas analizowaliśmy moją sprawę i fajne było to że pani Mecenas już na początku powiedziała co może się zdarzyć i tak faktycznie było. Widziałem że poprowadzi mnie krok po kroku za rękę I dzięki temu czułem się bezpiecznie.

 

Jitkowska Ewa IT PROGRES ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5  2017-08-12 10:44:44

Miałam bardzo ciężki rozwód z narcyzem. Typowy narcyz to ktoo gdzie byłam już trzecią żoną. Byłam wcześniej na dwóch konsultacjach i nikt nie rozumiał mojego problemu. Zdaję sobie sprawę że ten kto nie przeżył życie z narcyzem albo nie poznał Narcyza nie wie o czym mowa. Rozwody z psychopata to trudne rozwody i pani Mecenas przez wiele lat prowadzi rozwody i dużo już przeżyłaś ze swoimi klientami. Dlatego też byłam pewna że wie co mówi. Do badań byłam przygotowana. Dlatego polecam jeżeli ktoś planuje rozwód z psychopata albo są inne problemy psychologiczne to warto zwrócić się do pani Mecenas ponieważ ma ogromną wiedzę z zakresu psychologii i potrafi rozłożyć zawodnika na części aby poznać jego Profil i uderzyć w słabej jego strony.